Trouwen in Zwolle

Gaat u binnenkort trouwen in Zwolle? Het liefst in een bijzondere trouwlocatie, midden in het centrum? In het historische centrum van Zwolle staat de Lutherse Kerk. Een prachtig gerestaureerde kleine kerk. Waar al sinds 1649 Zwollenaren en geliefden uit omliggende dorpen trouwen.

Kerkelijk huwelijk

De relatief kleine kerkzaal met een intieme sfeer en ruim 150 zitplaatsen is zeer geschikt voor het kerkelijk huwelijk. In combinatie met het gemeentecentrum (75 personen) ook een  mooie plek voor receptie en/of huwelijksfeest. Op vrijdagavonden en zaterdagen is de ruimte van het gemeentecentrum uit te breiden met een tent op het kerkplein.

Burgerlijk huwelijk

De kerkzaal kan geschikt gemaakt worden voor het burgerlijk huwelijk.

Trouwen in de Lutherse Kerk Zwolle is niet alleen bijzonder en sfeervol. Het is ook een voordelige keus. De prijzen voor de trouwdienst en de locatie bekijkt u hier.

Let op:

In januari/februari 2020 worden het gemeentecentrum en de hal van de kerk gerenoveerd. De ruimten zijn dan niet te gebruiken. Na de renovatie beschikken we weer over moderne en toekomstbestendige kerk en gemeentecentrum.