RSS feed voor het nieuws van www.elkz.nl

plus minus gleich
"Er is geen mens zo slecht, dat hij ook niet een beetje goedheid bezit." - Maarten Luther


Welkom

bij de Lutherse Kerk Zwolle. 

In de meer dan 360 jaar oude Lutherse Kerk in de Koestraat komen mensen bij elkaar om kerkdiensten te vieren, elkaar te ontmoeten en allerlei activiteiten te ontplooien. De Lutherse Kerk in Zwolle is een groeiende gemeente, aantrekkelijk voor zoekers naar zingeving en voor mensen die verlangen naar een open, ruime Evangelieverkondiging. Daarbij is kwaliteit in liturgie en muziek belangrijk. En er heeft zich een gemeenschap gevormd waar je gekend wordt.

Groepsfoto_Pinksteren_2011b

Niet alleen op zondag, maar ook door de week bruist het van de activiteiten. Er zijn regelmatig concerten en steeds vaker weten geliefden onze kerk te vinden om te trouwen.

Bekijk onze website
Wilt u meer weten van onze kerk? Kijk dan eens rond op deze website. U vindt hier bijvoorbeeld meer informatie over de liturgie en de dienst. U krijgt een indruk van onze kerkdienst als u er 1 online luistert. U kunt ook het Lutherse Kerkblad De Flambouw doorbladeren. Of wandel virtueel door het gebouw.

Lutherse Kerk in Nederland
De Lutherse Kerk is een kleine kerk in Nederland. Meer over de plek van de Lutherse Kerk in Nederland vindt u bij de Lutherse Kerk Nederland.

lutherse-kerk-zwolle