RSS feed voor het nieuws van www.elkz.nl

plus minus gleich
"Onze naaste is ieder mens, in het bijzonder die onze hulp nodig heeft." - Maarten Luther


Vergaderen in Zwolle

U wilt binnenkort vergaderen in Zwolle? Het liefst in een bijzondere locatie, midden in het centrum? In het historische centrum van Zwolle staat de Lutherse Kerk. Een prachtig gerestaureerde kleine kerk waar al sinds 1649 samenkomsten worden gehouden.

Huur onze vergaderruimte en u kunt zorgeloos vergaderen in het centrum van Zwolle in een sfeervolle vergaderruimte met uitgebreide faciliteiten voor een gunstige prijs. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo zijn bij ons de volgende bijeenkomsten mogelijk: Vergadering, Conferentie, Congres, Training, Workshop, Presentatie, Seminar, Cursus, Expositie, Heisessie, Businessmeetings, Brainstormsessies, Concerten.

 • Midden in de stad Zwolle
 • Alle faciliteiten aanwezig
 • Geheel vernieuwde keuken (2013)
 • Op loopafstand van het station
 • Gunstige prijs
Vergaderen in Zwolle: voor 2 tot 200 personen Vergaderen in Zwolle: Audioapparatuur is aanwezig voor presentatoren Vergaderen in Zwolle: videoapparatuur aanwezig zoals beamer + scherm, flatscreen TV en DVD speler  Vergaderen in Zwolle: huur van een piano (optioneel)  Vergaderen in Zwolle: goed toegankelijk voor minder validen. Ook mindervalidentoilet aanwezig  Vergaderen in Zwolle: gratis wifi
Van 2 tot
200 personen
Audio
apparatuur
Beamer +
scherm,

TV, DVD
Piano Rolstoel
vriendelijk
Gratis
WiFi

 

 

 

Voordelige vergaderruimte
De huur van de zaal of de kerk is erg gunstig geprijsd. Benieuwd? Kijk op de pagina Prijzen verhuur zaal.

Zaal huren in Zwolle? Kom eens kijken!

Bekijk de vergaderruimtes

Even wat anders?

Voor de nodige ontspanning wandelt u tussen de vergaderingen door zo vanuit de kerk het Potgieterpark in. Naast de kerk vindt u museum de Fundatie; Daarnaast kunt u terecht bij Lunchcafé Villa Suikerberg; Tegenover de kerk vindt u Theater Odeon met Filmtheater Fraterhuis. Daarnaast kunt u terecht bij Grandcafé Public; 200m achter de kerk ligt de aanlegstijger van Vadesto voor een rondvaart of activiteit met kano's of waterfietsen.

Activiteitenb

De vergaderruimtes zelf bekijken?

Toch liever zelf even kijken? Maak een afspraak met:

 • Cor Noorda (na 19.00 uur)
  tel 038-4609836
 • Hermen Jan Jansen
  tel 038-4541478