Een voordelige trouw-, concert en vergaderlocatie

Kijk live Dienst terugkijken

Trouwen

Gaat u binnenkort trouwen in Zwolle? De Lutherse kerk in het historische hart van Zwolle is een bijzondere trouwlocatie. Een prachtig gerestaureerde kleine kerk, waar al sinds 1649 Zwollenaren en geliefden uit omliggende dorpen trouwen.

Trouwen in de Lutherse kerk Zwolle is niet alleen bijzonder en sfeervol. Het is ook een voordelige keus. Informatie over de prijzen voor een trouwdienst en de locatie vindt u hier. U kunt de kerkzaal huren voor de trouwplechtigheid, maar ook het gemeentecentrum voor de receptie, met een goed geoutilleerde keuken (wel selfsupporting).

Op vrijdagavonden en zaterdagen is een uitbreiding mogelijk met een partytent op het pleintje achter de kerk.

Concerten

De kerkzaal met een verhoogd liturgisch centrum en een uitstekende akoestiek voor orgel- en kamermuziek, is een zeer geschikte plek voor (kleine) concerten en andere uitvoeringen. Ook leent de kerkzaal zich uitstekend voor recitals en, vanwege de goede verstaanbaarheid, voor voordrachten.

Vergaderen

Zoekt u een eenvoudige, efficiënte vergaderruimte of organiseert u een meeting? De Lutherse kerk beschikt naast de kerkzaal over twee ruimtes die u ook kunt huren: de gemeentezaal (capaciteit zitplaatsen: 48, staande kunnen 75 mensen in de ruimte) en de kleinere opkamer in de voormalige pastorie (capaciteit max 10 personen).

De inrichting van de gemeentezaal biedt verschillende mogelijkheden. In combinatie met het gebruik van andere ruimtes en keuken is het gebouw geschikt voor vergaderingen, verjaardagen, jubilea, trainingen, workshops en cursussen. Ook hiervoor geldt dat op vrijdagavonden en zaterdagen een uitbreiding mogelijk van een partytent op het pleintje achter de kerk.

Symposia

Het gebouw leent zich goed voor symposia, diploma uitreiking en andere bijzondere gelegenheden. Er kan gebruik worden gemaakt van een goed geoutilleerde keuken (selfsupporting, er is geen personeel aanwezig voor catering).

In overleg kan gebruik worden gemaakt van het orgel en is een piano en/of beamer beschikbaar.

Zaal gemeentecentrum met presentatiemogelijkheden

Prijzen

  • Huur kerkzaal en gemeentecentrum voor receptie, inclusief gebruik van de keuken: totaal € 350,- per dagdeel.
  • Huur gemeentezaal: € 175,- per dagdeel
  • Huur opkamer: € 50,- per dagdeel
  • Huur beamer: € 25,- per dagdeel
  • Gebruik piano: € 50,- per dagdeel
  • Huur partytent 4×8 meter: € 100,- per dag
  • Streamen/opnemen van een dienst € 50,00

Prijswijzigingen voorbehouden. Een dagdeel is ongeveer 4 uur (ochtend, middag of avond).

In verband met de hoge energierijzen kan er in de wintermaanden (oktober t/m maart) een meerprijs gelden, informeer naar de voorwaarden.

Voor het huren van een ruimte gelden algemene voorwaarden die u via de link kunt downloaden en inzien.

Ook zijn er (beperkt) mogelijkheden voor langdurige huur van praktijkruimten, gelegen op de verdiepingen in het gebouw. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.

Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier.