29 januari 2021

Bestel uw paaskaars vóór 28 februari a.s.

De diaconie heeft dit jaar gekozen voor een Paaskaars met een eenvoudige en herkenbare symboliek: een klassiek model kruis in de vorm van  Chi en Rho (Grieks PX of Christus Monogram). Boven en onder Alfa en Omega.

Gemeenteleden die een huispaaskaars willen bestellen met hetzelfde logo als in de kerk, hebben dan een idee voor welk model ze kunnen kiezen.

Uiteraard kunt u ook een huispaaskaars bestellen zoals die qua thematiek is afgebeeld op de bestellijst van de kaarsenfabriek. U kunt kiezen uit diverse modellen en formaten.

Omdat we door omstandigheden niet kunnen werken met een fysieke bestellijst is het voor u en ons het meest handig om de diverse modellen te bekijken via de website van de kaarsenfabriek. 

Details over formaten en prijzen zijn daar duidelijk vermeld. Als u ook nog een kandelaar wilt bestellen kunt u via de groene knop naar de website van Boca om die te zien.

LET OP: als u naar de website van Boca gaat zit u in de webshop/winkel van Boca. Als u via de kerk uw kaarsen/kandelaren wilt bestellen, moet u niet doorgaan met winkelen op de site, maar het model, de nummers en de prijs noteren van wat u wilt bestellen. Die gegevens geeft u dan door aan Jan Grisnich. De diaconie verzorgt de bestelling.

De deadline voor de bestelling is 28 februari. Rond Pasen wordt uw bestelling thuisgebracht.

Hoe kan ik bestellen?

Bestellen doet u als volgt: Onder ieder model op de website staat een code. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor het kleinste model van de hiernaast afgebeelde kaars: onder de foto staat de code: HPK25E21 met de daarbij horende prijs incl btw: € 20,50.Uw bestelling kunt u doorgeven aan Jan Grisnich. Vermeldt daarbij uw naam, adres, telefoonnummer, de code van het gekozen model met de bijbehorende prijs en het aantal exemplaren dat u wilt bestellen.