Zondag – 1e van de Voleinding – Oogstviering

Kijk live Dienst terugkijken
14 oktober 2022

Zondag – 1e van de Voleinding – Oogstviering

Zondag 6 november is het Oogstviering. Een viering dat alles te maken heeft met delen en ontvangen. Dat wat er is ontvangen aan oogst wordt verbeeld in een stuk op de altaartafel. Dat wat gedeeld kan worden wordt duidelijk in de schoenendozen die klaarstaan voor kinderen in andere werelddelen. En in het vieren van het feest van Sint Maarten. Want Sint Maarten deelde zijn warme mantel met een arme. Heel betekenisvol in deze tijd van torenhoge energieprijzen.

Ook dit jaar willen we weer producten inzamelen voor de Voedselbank. In voorgaande jaren namen we vaak citrusfruit mee naar de kerk. Maar inmiddels zorgt een leverancier wekelijks voor de aanvoer van fruit, en is dat niet meer nodig. De Voedselbank heeft ons nu verzocht om een viertal houdbare producten in te zamelen. Dat zijn:

  • Wasmiddel
  • Luiers
  • Koffie
  • Houdbare chocolademelk

U kunt uw keuze uit deze producten op zondag 6 november mee naar de kerk nemen. Voorafgaand aan de viering nemen we uw bijdrage graag in ontvangst. Maandagochtend haalt de Voedselbank de ingezamelde producten weer op.

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!