Zondag Trinitatis – viering in Kampen; geen viering in Zwolle!

Kijk live Dienst terugkijken
19 mei 2023

Zondag Trinitatis – viering in Kampen; geen viering in Zwolle!

Een jarenlange traditie is de Noordelijke buitendag van de Lutherse gemeenten op zondag trinitatis. Dit is een ontmoetingsdag van Luthers Leeuwarden, Groningen, Oostgroningen, Kampen en Zwolle. Dit jaar vindt deze buitendag plaats in Kampen. Dat is voor Zwolle naast de deur. Op deze zondag is er geen viering in de Lutherse Kerk van  Zwolle. Iedereen is welkom in de Lutherse Kerk aan de Burgwal 85 te Kampen.

De Lutherse Kerk van Kampen verwelkomt ons graag. Vanaf 9.30 uur staan koffie en thee klaar in de kerk aan de Burgwal 85, 8261 ES Kampen. Parkeren kan op het Meeuwenplein tegenover Albert Heijn of in de Bongerd achter Albert Heijn. Zondags is het vrij parkeren. Als u met de trein komt, neem dan de trein van Keolis/Blauwnet naar Kampen, deze vertrekt van perron 12 in Zwolle.

We starten de dag met de viering om 10.15 uur, na de viering koffie/thee met een koekje. Vanaf 12.00 uur, de lunch en vanaf 13.30 uur het middagprogramma. Er is een stadswandeling mogelijk, ook een bezoek aan het stedelijk museum. Voor diegenen die het museum willen bezoeken: heeft u een museumjaarkaart, neemt u die dan mee. Entreekaart museum € 10,00. Om 16.00 uur is er de afsluitende vesper.

Opgave i.v.m. de lunch bij Marga Konings: margakonings@kpnmail.nl