Kijk live Dienst terugkijken
12 maart 2021

Flambouw in een nieuw jasje

overhandiging van de nieuwe Flambouw aan voorzitter Truus Mulder door redacteur Chica van Dam

En…heeft u de nieuwe papieren (!) Flambouw ook in de bus gekregen? Wat is ie mooi geworden he? Afgelopen week kwam het eerste exemplaar uit van de Flambouw maart-april 2021 in een compleet nieuw jasje, volop in kleur en met vele plaatjes en foto’s. En met banners en kleuren die een eenheid vormen met de website en de nieuwsbrief. Daar is over nagedacht.

Trots reikte Chica van Dam namens het redactieteam van de Flambouw dan ook in de afgelopen dagen het eerste exemplaar van de vernieuwde Flambouw uit aan de kerkenraad, vertegenwoordigd door voorzitter Truus Mulder.

We vinden de vertrouwde indeling terug van vieren, leren, ontmoeten en dienen. Ook zijn er speciale pagina’s voor de jeugd. De gebruikte kleuren stemmen overeen met die van de website en de kerkmail. Ook is er veel aandacht voor de foto’s, de vormgeving en de indeling van de pagina’s.

Omdat we elkaar maar zeer beperkt kunnen ontmoeten, wordt de Flambouw naar alle gemeenteleden toegestuurd. We wensen u veel leesplezier met deze (en alle komende) nieuwe Flambouws!