Kijk live Dienst terugkijken
10 december 2020

Kerk-op-schoot viering

Op zondag 13 december is er weer een Kerk op schoot viering. Dit keer is het thema “Kerst”.

Buiten op straat en in de huizen kun je al langzaam merken dat het kerstfeest dichterbij komt. Op 3e advent (zondag 13 december) gaan wij met de jongste gemeenteleden alvast kennismaken met alle hoofdpersonen uit het kerstverhaal. En we gaan onze eigen stal bouwen. Komen jullie ook?

De kerk op schoot dienst is in het gemeentecentrum, tijdens de gewone kerkdienst. De kinderen kunnen gewoon naar de oppas komen, zoals ze dat normaal gesproken ook doen. In verband met corona is het dit keer alleen met de kinderen, dus er zullen, naast de leiding, geen volwassenen bij zijn. Het is nodig om u en uw kind op te geven voor deze kerkdienst. Dit kan via aanmelden@elkz.nl.

Kerk op schoot is een sprankelende, belevingsgerichte dienst die zich richt op kinderen van 0 t/m 5 jaar. Tijdens deze diensten beleven baby’s en peuters een Bijbelverhaal met alle zintuigen. We vertellen een verhaal, afgewisseld met liedjes en belevingsgerichte activiteiten. Zo maken jonge kinderen op een speelse manier kennis met de kerk.

Uw kind is hierbij van harte welkom!

Graag tot ziens op zondag 13 december