Kijk live Dienst terugkijken
29 januari 2021

Kindernevendienst online

Op zondag 24 januari waren 10 huiskamers  en Margo in de kerk met elkaar verbonden via Zoom. Margo ontsteekt de paaskaars. We hebben geluisterd naar het verhaal over Simon en Andreas die geroepen werden door Jezus. Jezus heeft anderen nodig. Ook wij hebben anderen nodig. Een kerk en gemeente maken we samen en iedereen mag zijn talent daarbij gebruiken.

We staan stil bij deze bijzondere zondag waarop Elly  en Berend afscheid nemen en Marga gezegend wordt als secretaris van de kerkenraad. Een bijzonder moment om bij stil te staan.

Elly, Marga en Berend hebben hun talent ingezet  in de gemeente(of gaan het inzetten), zoals dingen nauwkeurig opschrijven, bijhouden wat er wordt gezegd in de kerkenraad, brieven versturen en kaartjes. De kinderen hebben hun talent verteld aan elkaar.

Om Berend, Elly en Marga te bedanken voor hun talent hebben alle kinderen een bloem gemaakt en deze naar hun adressen gebracht of gestuurd. Zo werden alle groeten en wensen verzameld tot een grote bos bloemen. De kinderen zijn extra creatief geweest om er een voelbare bloem voor Marga van te maken.

Een mooi moment van samen en ons een deel te weten van een groter geheel.

Wieteke en Petra