Kijk live Dienst terugkijken
20 december 2019

Let op: start renovatie vanaf 6 januari!

Eindelijk is het zover! Na enkele jaren van voorbereiding kan de renovatie van het gemeentecentrum beginnen. Zoals het nu lijkt hebben wij op zondag 5 januari (Driekoningen) voorlopig de laatste viering in onze kerk. Voor een periode van ongeveer 2 maanden zijn er geen activiteiten in de kerk en kunnen we de kerkzaal niet gebruiken. Ook kunt u niet bij de kerk parkeren in verband met de verbouwactiviteiten. Wel zal de kinderoppas tijdens enkele vieringen nog bij de kerk zijn in de Opkamer van de pastorie, te bereiken via de ingang van de Koestraat.

In de agenda zullen de vervangende locaties en tijden worden genoemd. Let daarom goed op de berichten op de website en via de kerkmail en de Flambouw. Dan komt u niet voor verrassingen te staan en weet u waar u moet zijn.

Een paar mensen zijn erg druk geweest met het organiseren van vervangende ruimte en het ingepland krijgen van alle activiteiten. Wij danken dan ook de Waalse kerk, Oosterkerk, Doopsgezinde kerk en de Lutherse kerk in Kampen dat wij voor onze vieringen en activiteiten kunnen uitwijken naar hun ruimtes.