Kijk live Dienst terugkijken
21 april 2023

Lutheranen doen mee aan de Alpe d’Huzes

Eind mei vertrekt Team All in the Family naar Frankrijk om mee te doen aan de Alpe d’HuZes.
Op 1 juni beklimt het team de Alpe d’Huez lopend en fietsend in de strijd tegen kanker. Het team vertelt u na de viering op 30 april graag over dit project en hoopt met een leuke veiling u te inspireren om ook bij te dragen aan dit project.

Een groep met 19 mensen vertrekt eind mei naar Frankrijk. Op 1 juni zullen 10 mensen (sommigen zelfs meerdere keren) de berg gaan beklimmen, de andere zijn trouwe supporters. 4 kleinkinderen, 4 kinderen, 2 opa’s en oma’s zullen fietsend, lopend en hardlopend naar boven gaan om geld in te zamelen voor het KWF.

Team All in the Family bestaat uit bekenden in onze gemeente: de familie Lip en Klijnstra. Zij vertellen u graag op zondag 30 april (na de viering) over dit project. Naast een presentatie organiseert het team een veiling waarin verschillende producten, onder leiding van een ‘professionele’ veilingmeester voor zo veel mogelijk geld een aantal leuke producten zal veilen.

De producten zijn inmiddels voorbereid. Er zijn meer dan 10 verschillende pakketten te veilen, van een ontspanningspakket tot een borrelpakket: voor elk wat wils!

Het team All in the Family