Kijk live Dienst terugkijken
16 september 2022

Nieuwe serie Leren van Luther – inschrijving geopend!

Een nieuwe cursus ‘Leren van Luther’ wordt weer aangeboden. Ook dit seizoen 2022/2023 is het weer mogelijk om de cursus te volgen in onze gemeente. In de cursus ‘Luther over de christelijke vrijheid’ wordt gekeken naar de inspiratiebron Maarten Luther, en ook andere bronnen voor het thema ‘christelijke vrijheid’ worden aangeboord. De cursus staat open voor iedere geïnteresseerde. Op verschillende plaatsen in het land wordt door diverse docenten weer een inkijkje gegeven in luthers gedachtengoed.

De avonden in onze kerk in Zwolle vinden in 2022 plaats op 15 november en 6 december, en in 2023 op 10 januari en 24 januari van 19.30 tot 21.00 uur. Het is mogelijk om op dezelfde dagen in Dalfsen de cursus in de middag te volgen. De gesprekken worden geleid door Susanne Freytag, Marcus Matthias, Willy Metzger, Marlies Schultz, André van der Stoel en Theo van Willigenburg. Meer info in de folder die u hieronder kunt downloaden.

De cursus kost 20 euro en de minimaal gewenste deelname is 8 deelnemers per locatie. Aanmelden bij Margo Jonker of via: predikant@elkz.nl.

Voor meer informatie zie de folder hieronder: