Kijk live Dienst terugkijken
25 april 2024

Noordelijke Buitendag van Lutherse Gemeenten

Ruimte om te leven – Leven in de Geest van Liefde en Vrede

We nodigen jullie van harte uit op de Noordelijke Buitendag in Zwolle op zondag Trinitatis 26 mei 2024.

Een jarenlange traditie in het Lutherse Noorden is de Noordelijke buitendag van de Lutherse gemeenten op zondag Trinitatis. Dit is een ontmoetingsdag van Luthers Leeuwarden, Groningen, Oostgroningen, Kampen en Zwolle. Dit jaar vindt deze buitendag plaats in Zwolle. Fijn dat we elkaar als gemeenten weer kunnen ontmoeten.

Programma

De dag begint op zondag 26 mei met de viering om 10.00 uur. De cantorij werkt mee aan deze viering. Aansluitend is er heerlijke koffie en thee, een actief programma voor jong en oud, en een lunch. Een creatief programma is in voorbereiding, waaronder de mogelijkheid tot een bezoek aan het dak van de Grote Kerk, om vandaaruit het mooie perspectief op ons kleine kerkje te hebben. De dag wordt afgerond op het plein (met mooi weer) om ongeveer 14.45 uur.

Naast de oppas en de kindernevendienst (voor groep 1 t/m 6) zijn ook de groep Kerkwijzer (voor kinderen in groep 7 en 8) en de groepen Wilde Zwanen en Gaan als een zwaan (voor jongeren van 12 – 20) actief tijdens de viering. En het programma nadien is voor hen aantrekkelijk om mee te maken!

Praktische informatie

Opgave is noodzakelijk i.v.m. de organisatie. U kunt zich aanmelden bij Petra Lip via jeugdouderling@elkz.nl.

De kerk ligt op een kwartiertje loopafstand van het NS-station. Indien u met de auto komt, kunt u parkeren in parkeergarage Emmawijk. Vandaar is het tien minuten lopen naar de Lutherse kerk.