Kijk live Dienst terugkijken
8 februari 2024

Viering op 11 februari – zondag Quinquagesima

Wees voor mij een rots, een toevlucht, een vesting die mij redding biedt. U zult mijn gids zijn, mij leiden tot eer van uw naam.

Antifoon naar Psalm 31:3b en 4b

Viering voor kerk en thuis

Op 11 februari gaat ds. Louisa Vos voor. Zij is lange tijd predikant geweest van de Lutherse gemeente in Zutphen. Momenteel is zij werkzaam als psycholoog. Vanwege haar gezondheid zal zij bij de tafel blijven zitten en staan. De liturgische kleur is groen. Deze zondag is er een kerk-op-schoot-viering. Samen met de jongste gemeenteleden gaan we het verhaal van het verloren schaap beleven. De kerk op schoot dienst is in het gemeentecentrum, tijdens de gewone kerkdienst en start op het moment dat de grotere kinderen naar de kindernevendienst gaan. Tot die tijd kunnen de kinderen en (groot)ouders als ze dat willen eerst in de kerk zijn, of meespelen bij de oppas.

Voorafgaand aan en na de viering is er in het gemeentecentrum alle gelegenheid om met elkaar bij te praten onder het genot van een kop koffie of thee.

De diaconie collecteert op zondag 11 februari voor onze partnerkerk, de Protestantse Kerk van Nias op de Batu-eilanden (BNKP) in Indonesiё. Het Luthers Genootschap hoopt dat de kerken genoemde projecten blijven steunen om zowel de gemeenschap op Nias en de Batu-eilanden, evenals de projecten in de andere aandachtsgebieden als bijvoorbeeld Suriname, verder gestalte te kunnen geven. De 2e collecte is bestemd voor het werk in eigen gemeente.

We wensen u een gezegende zondag!

Liturgie

De liturgische gegevens voor de viering vindt u hier. Op deze manier kunt u ook thuis of elders uw viering in verbondenheid met de aanwezigen in de kerk en met elkaar vormgeven.

Terugkijken of -luisteren

U kunt de viering via streaming/’Dienst terugkijken’ bekijken en beluisteren. Klik daarvoor op button ‘dienst terugkijken’ helemaal bovenaan de webpagina.