Kijk live Dienst terugkijken
9 juni 2023

Viering op 11 juni – 1e na Trinitatis

“Heer, ik vertrouw op uw liefde, mijn hart zal juichen omdat u redding brengt.”

(antifoon naar Psalm 13 : 6a)

Viering voor kerk en thuis

De eerste zondag na Drievuldigheidszondag. De kerkelijke kleur gaat nu naar groen. Voorganger is gastpredikant ds. Marjanne Dijk. Zij is geestelijk verzorger bij Dimence en woont in Zwolle. Organist is Luuk Schuurman. Er liggen ook weer brieven van Amnesty International klaar om te ondertekenen.

Deze zondag is er kindernevendienst. U bent welkom met (klein)kinderen en hun vrienden naar de viering te komen. Na afloop is er koffie en thee in het gemeentecentrum voor iedereen. Van harte welkom!

U hoeft zich niet aan te melden om de viering bij te wonen.

Liturgie

De liturgische gegevens voor de viering vindt u bij de download hieronder. Op deze manier kunt u ook thuis of elders uw viering in verbondenheid met de aanwezigen in de kerk en met elkaar vormgeven.

Collecte

De diaconale collecte voor deze zondag is bestemd voor Stichting SLOA (Stichting Lutherse Ontspanningsinitiatieven en activiteiten). Deze stichting organiseert onder meer vakantieweken voor gemeenteleden die door omstandigheden niet (meer) met vakantie kunnen gaan. De steun die wordt geboden is praktisch, financieel, en als het nodig is in de vorm van persoonlijke begeleiding. De SLOA kan, in samenwerking met diaconieën en lutherse fondsen, een betaalbare, aangepaste vakantie aanbieden. 

De 2e collecte is bestemd voor het werk in onze eigen gemeente.

Geluidsopname

Van de viering wordt ook een geluidsopname gemaakt. Zodra deze beschikbaar is wordt de opname op de website geplaatst onder ‘Terugluisteren’ bij het kopje Vieren. De opname wordt ook hier geplaatst. U kunt de viering daarnaast via streaming/Dienst terugkijken bekijken.

1e zondag na Trinitatis, ds Marjanne Dijk

We wensen u een fijne zondag toe!