Kijk live Dienst terugkijken
12 januari 2024

Viering op 14 januari – Tweede zondag na Epifanie

Laat heel de aarde voor u buigen en zingen, uw naam bezingen.

Antifoon naar Psalm 66:4

Viering voor kerk en thuis

Ds. Rein den Hertog is de komende zondag voorganger. Hij is emerituspredikant en lid van de Oosterkerkgemeente. Wekelijks is hij betrokken bij de koffiemorgen met de vrouwen uit Oekraïne in onze gemeente. De liturgische kleur deze zondag is groen.

Zondag, na de koffie, zal er een koffiepraat zijn. Voorzitter Bert Schaak zal u bijpraten over vacatures, over samenwerking in de Noordelijke Lutherse Gemeenten, en over Kerkbalans. Uw betrokkenheid daar is belangrijk voor onze gemeente.

Op zondag 14 januari collecteert de diaconie voor inloophuis De Tweede Mijl in de Amsterdamse Jordaan. Daar biedt men op basis van christelijke naastenliefde hulp aan gemiddeld 125 bezoekers per dag. Deze bezoekers hebben veelal te maken met dak- en thuisloosheid, verslaving en vormen van psychische stoornissen. Drie keer per week is het inloophuis open. Bij De Tweede Mijl kan men terecht voor eten, drinken, een luisterend oor en gezelligheid. De 2e collecte is bestemd voor het werk in eigen gemeente.

We wensen u een gezegende zondag!

Liturgie

De liturgische gegevens voor de viering vindt u hier. Op deze manier kunt u ook thuis of elders uw viering in verbondenheid met de aanwezigen in de kerk en met elkaar vormgeven.

Terugkijken of -luisteren

U kunt de viering via streaming/’Dienst terugkijken’ bekijken en beluisteren. Klik daarvoor op button ‘dienst terugkijken’ helemaal bovenaan de webpagina.