Kijk live Dienst terugkijken
11 juli 2024

Viering op 14 juli – Zevende zondag na Trinitatis

Klap in de handen, o volken, juich God toe met jubelzang.

Antifoon naar Psalm 47:2

Viering voor kerk en thuis

De voorganger deze zondag is drs. Carlo van Dijk. Hij heeft zijn studie theologie afgerond, na een stage bij ons in de gemeente. De kerkelijke kleur in deze dienst is groen en de organist is Bart Lip.

Voorafgaand aan en na de viering is er in het gemeentecentrum alle gelegenheid om met elkaar bij te praten onder het genot van een kop koffie of thee.

De diaconie collecteert zondag 14 juli voor het KIA project Life Line in Ghana. Ghana, een West-Afrikaans land, ontwikkelt zich goed, maar de verschillen tussen noord en zuid zijn nog groot. Veel jongeren trekken naar de hoofdstad Accra, waar 25.000 kinderen op straat werken en leven. In het opvangcentrum in Accra kunnen ieder jaar veertig meisjes terecht vanaf 14 jaar. Een enthousiast en deskundig team van docenten en sociaal werkers begeleiden de meisjes intensief. Ze leren in tien maanden tijd kleding naaien, make-up, sieraden maken of het kappersvak. Ze worden een hechte groep, die elkaar ook na de opleiding tot steun is. De 2e collecte is bestemd voor het werk in eigen gemeente.

We wensen u een gezegende zondag!

Liturgie

De liturgische gegevens voor de viering vindt u hier. Op deze manier kunt u ook thuis of elders uw viering in verbondenheid met de aanwezigen in de kerk en met elkaar vormgeven.

Terugkijken of -luisteren

U kunt de viering via streaming/’Dienst terugkijken’ bekijken en beluisteren. Klik daarvoor op button ‘dienst terugkijken’ helemaal bovenaan de webpagina.