Kijk live Dienst terugkijken
13 oktober 2023

Viering op 15 oktober – 19e na Trinitatis

‘Ik ben het die je redt’ zegt de Heer. De Heer hoort de kreten van de rechtvaardigen

Antifoon naar Psalm 35,3b; 34,18

Viering voor kerk en thuis

De negentiende zondag na Drievuldigheidszondag. De kerkelijke kleur is groen. De voorganger in deze dienst is ds. Margo Jonker en er wordt medewerking verleend aan de dienst door de cantorij onder leiding van cantor-organist Luuk Schuurman. Deze viering staat in het kader van ‘Schepping’. Met mooie liederen die de schepping bezingen en een lezing die te maken heeft met aandacht en zorg voor God, schepping en naaste.

Liturgie

De liturgische gegevens voor de viering vindt u hier. Op deze manier kunt u ook thuis of elders uw viering in verbondenheid met de aanwezigen in de kerk en met elkaar vormgeven.

Collecte

Op zondag 15 oktober is het diaconale collectedoel Nepal. In Nepal vertrekken veel jongeren naar het buitenland om daar te werken. Kerk in Actie helpt jongeren bij het opzetten van een eigen bedrijf, zodat zij in eigen land een menswaardig bestaan kunnen opbouwen.

De 2e collecte is bestemd voor het werk in onze eigen gemeente.

Terugkijken of -luisteren

U kunt de viering via streaming/’Dienst terugkijken’ bekijken en beluisteren. Klik daarvoor op button ‘dienst terugkijken’ helemaal bovenaan de webpagina.

We wensen u een gezegende zondag!