Kijk live Dienst terugkijken
14 juli 2023

Viering op 16 juli – 6e na Trinitatis

“De Heer is de kracht van zijn volk, een burcht van redding voor zijn gezalfde.
Red het volk dat u toebehoort, zegen het, wees zijn redder en draagt het voor eeuwig”

(antifoon naar Psalm 28 : 8-9)

Viering voor kerk en thuis

De zesde zondag na Drievuldigheidszondag. De kerkelijke kleur is groen. Voorganger is gastpredikant Rein den Hertog. Organist van dienst is Bart Lip. In deze viering gebruiken we Orde van Dienst II van de hand van Jaap Dragt.

Deze zondag is er kindernevendienst en ook een Kerk op schoot viering. Dit is een sprankelende, belevingsgerichte dienst die zich richt op kinderen van 0 t/m 5 jaar. Tijdens deze diensten beleven baby’s, peuters én hun (groot)ouders/verzorgers een Bijbelverhaal met alle zintuigen. We vertellen een verhaal, afgewisseld met liedjes en belevingsgerichte activiteiten. Zo maken jonge kinderen op een speelse manier kennis met de kerk. Dit keer gaan we met Abraham op reis. U bent welkom met (klein)kinderen en hun vrienden naar de viering te komen. Na afloop is er koffie en thee in het gemeentecentrum voor iedereen. Van harte welkom!

U hoeft zich niet aan te melden om de viering bij te wonen.

Liturgie

De liturgische gegevens voor de viering vindt u bij de download hieronder. Op deze manier kunt u ook thuis of elders uw viering in verbondenheid met de aanwezigen in de kerk en met elkaar vormgeven.

Geluidsopname

Van de viering wordt ook een geluidsopname gemaakt. Zodra deze beschikbaar is wordt de opname op de website geplaatst onder ‘Terugluisteren’ bij het kopje Vieren. De opname wordt ook hier geplaatst. U kunt de viering daarnaast via streaming/Dienst terugkijken bekijken.

We wensen u een fijne zondag toe!