Kijk live Dienst terugkijken
30 mei 2024

Viering op 2 juni – Eerste zondag na Trinitatis

Heer, ik vertrouw op uw liefde, mijn hart zal juichen omdat u redding brengt.

Antifoon naar Psalm 13:6a

Viering voor kerk en thuis

Op deze zondag gaat ds. Erwin de Fouw uit Den Haag voor. Hij is van 2011 tot 2016 predikant geweest in onze gemeente. Welkom weer in ons midden! Luuk Schuurman is de cantor-organist en de kerkelijke kleur is groen.

Voorafgaand aan en na de viering is er in het gemeentecentrum alle gelegenheid om met elkaar bij te praten onder het genot van een kop koffie of thee.

Op zondag 2 juni wordt er door de diaconie gecollecteerd voor het Vakantiebureau PKN. Deze organisatie is specialist in seniorenvakanties en zorgvakanties. Jaarlijks genieten ongeveer 2.200 mensen die in het dagelijks leven zorg of begeleiding nodig hebben van deze zorgvakanties. Zo’n 1.400 vrijwilligers maken deze vakanties mogelijk. De vakanties staan bekend om hun goede sfeer, de ruimte die men als individu krijgt binnen de groep en het bijzondere contact tussen gast en vrijwilliger. De 2e collecte is bestemd voor het werk in eigen gemeente.

We wensen u een gezegende zondag!

Liturgie

De liturgische gegevens voor de viering vindt u hier. Op deze manier kunt u ook thuis of elders uw viering in verbondenheid met de aanwezigen in de kerk en met elkaar vormgeven.

Terugkijken of -luisteren

U kunt de viering via streaming/’Dienst terugkijken’ bekijken en beluisteren. Klik daarvoor op button ‘dienst terugkijken’ helemaal bovenaan de webpagina.