Kijk live Dienst terugkijken
19 oktober 2023

Viering op 22 oktober – 20e na Trinitatis

Heer, laat u leiden door uw goedheid en uw groot erbarmen.
Red ons door uw wonderbare daden en verleen luister aan uw naam.

Antifoon naar Daniël 1 : 19b-20

Viering voor kerk en thuis

Op de 20e zondag na Drievuldigheidszondag is er een viering met gastvoorganger dominee Nelleke Eygeraam. De kerkelijke kleur is groen. Organist deze zondag is Gerrit Bril. Nelleke Eygeraam is een regelmatige voorganger bij ons en is predikant in Zwolle bij de Adventskerk-Oosterkerkgemeente. Zij is ook één van de inleiders bij de oecumenische gespreksgroep ‘Als vrouwen aan het woord komen’, die maandelijks in ons gemeentecentrum wordt gehouden.

Liturgie

De liturgische gegevens voor de viering vindt u hier. Op deze manier kunt u ook thuis of elders uw viering in verbondenheid met de aanwezigen in de kerk en met elkaar vormgeven.

Collecte

Op zondag 22 oktober collecteert de diaconie voor de stichting Hart voor Kinderen. Dit is een christelijk, internationaal kinderfonds, in 2008 opgericht in Nederland. Hart voor Kinderen geeft toekomst aan kinderen in armoede, hun familie en hun hele omgeving. De kern van de activiteiten is opvang van verlaten en kansarme (wees)kinderen en het creëren van een betere toekomst voor hen. Dat doen men op verschillende manieren: gezinssponsoring en hulp aan kinderen waar gezinssponsoring niet mogelijk is. Daarnaast zijn er naast structurele hulp eenmalige acties.

De 2e collecte is bestemd voor het werk in onze eigen gemeente.

Terugkijken of -luisteren

U kunt de viering via streaming/’Dienst terugkijken’ bekijken en beluisteren. Klik daarvoor op button ‘dienst terugkijken’ helemaal bovenaan de webpagina.

We wensen u een gezegende zondag!