Kijk live Dienst terugkijken
22 juli 2023

Viering op 23 juli – 7e na Trinitatis

Klap in de handen, o volken, juich God toe met jubelzang.

(antifoon naar Psalm 47 : 2)

Viering voor kerk en thuis

De zevende zondag na Drievuldigheidszondag. De kerkelijke kleur is groen. Voorganger is gastpredikant en gemeentelid Ries Nieuwkoop. Een dienst met een bijzonder tintje, want het is de laatste keer dat Ries in Zwolle voorgaat als predikant. De allerlaatste viering met Ries als voorganger gaat nog plaatsvinden in de gemeente waar hij ooit als predikant begon. Zijn werk als predikant stopt, maar we hopen dat hij als gemeentelid nog lang onder ons mag blijven! Organist van dienst is Luuk Schuurman.

Deze zondag is er kindernevendienst. U bent welkom met (klein)kinderen en hun vrienden naar de viering te komen. Na afloop is er koffie en thee in het gemeentecentrum voor iedereen. Van harte welkom!

U hoeft zich niet aan te melden om de viering bij te wonen.

Liturgie

De liturgische gegevens voor de viering vindt u bij de download hieronder. Op deze manier kunt u ook thuis of elders uw viering in verbondenheid met de aanwezigen in de kerk en met elkaar vormgeven.

Geluidsopname

Van de viering wordt ook een geluidsopname gemaakt. Zodra deze beschikbaar is wordt de opname op de website geplaatst onder ‘Terugluisteren’ bij het kopje Vieren. De opname wordt ook hier geplaatst. U kunt de viering daarnaast via streaming/Dienst terugkijken bekijken.

We wensen u een fijne zondag toe!