Kijk live Dienst terugkijken
21 december 2023

Viering op 24 december – Kerstavond

De Heer sprak tot mij: ‘Jij bent mijn zoon, ik heb je vandaag verwekt’.

Antifoon naar Psalm 2:7b,c

Viering voor kerk en thuis

In de Kerstnacht zal de bel luiden, zodat iedereen bij de stal kan zijn. Kinderen en jongeren zullen een muzikale bijdrage hebben o.l.v. Gertine Hoefnagel en Luuk Schuurman. U kunt genieten van het welluidende kerstverhaal. Vanaf 18.00 uur kunnen kinderen in het gemeentecentrum geschminkt worden en de dienst start om 19.00. En natuurlijk zijn kinderen welkom om zich te verkleden als herders of engelen of Jozef of Maria of…

De collecte in deze dienst is bestemd voor de stichting See You (voorheen Light for the World). Deze stichting is een ontwikkelingsorganisatie die zich inzet voor bestrijding van vermijdbare blindheid en voor inclusie van mensen met een handicap in ontwikkelingslanden. De stichting is actief in negen landen in Afrika en Azië met ruim dertig projecten. Men is grotendeels afhankelijk van giften en subsidies.

We wensen u een gezegende kerstavonddienst!

Liturgie

De liturgische gegevens voor de viering vindt u hier. Op deze manier kunt u ook thuis of elders uw viering in verbondenheid met de aanwezigen in de kerk en met elkaar vormgeven.

Terugkijken of -luisteren

U kunt de viering via streaming/’Dienst terugkijken’ bekijken en beluisteren. Klik daarvoor op button ‘dienst terugkijken’ helemaal bovenaan de webpagina.