Kijk live Dienst terugkijken
22 september 2023

Viering op 24 september – 16e na Trinitatis

Wees mij genadig, Heer, heel de dag roep ik tot u.
U, Heer, bent goed en tot vergeving bereid,
uw trouw is groot voor ieder die u aanroept.”

(antifoon naar Psalm 86 : 3 en 5)

Viering voor kerk en thuis

Deze zondag is de zestiende na Drievuldigheidszondag. De kerkelijke kleur is groen. Voorganger is gastpredikant Gerald Schutte, theoloog en werkzaam in het onderwijs. Hij is lid van de Open Kring in Stadshagen en gaat regelmatig voor in onze gemeente. Organist van dienst is Luuk Schuurman.

Tijdens de viering is er deze zondag ook een “Kerk op Schoot”-viering. Kerk op schoot is een sprankelende, belevingsgerichte dienst die zich richt op kinderen van 0 t/m 5 jaar. Tijdens deze diensten beleven baby’s, peuters  én hun (groot)ouders/verzorgers een Bijbelverhaal met alle zintuigen. We vertellen een verhaal, afgewisseld met liedjes en belevingsgerichte activiteiten. Zo maken jonge kinderen op een speelse manier kennis met de kerk. Kleine kinderen en hun ouders en/of grootouders zijn welkom om er bij aanwezig te zijn.

Na de viering(en) is er koffie en thee in het gemeentecentrum.

Liturgie

De liturgische gegevens voor de viering vindt u hier. Op deze manier kunt u ook thuis of elders uw viering in verbondenheid met de aanwezigen in de kerk en met elkaar vormgeven.

Collecte

De diaconale collecte voor deze zondag is bestemd voor ons diaconaal project Gered Gereedschap.

De 2e collecte is bestemd voor het werk in onze eigen gemeente.

Terugkijken of -luisteren

U kunt de viering via streaming/’Dienst terugkijken’ bekijken en beluisteren. Klik daarvoor op button ‘dienst terugkijken’ helemaal bovenaan de webpagina.

We wensen u een gezegende zondag toe!