Kijk live Dienst terugkijken
25 augustus 2023

Viering op 27 augustus – 12e na Trinitatis

God, breng mij uitkomst. Heer kom mij haastig te hulp.”

(antifoon naar Psalm 70 : 2)

Viering voor kerk en thuis

De twaalfde zondag na Drievuldigheidszondag. De kerkelijke kleur is groen. Voorganger is gastpredikant drs. Carlo van Dijk. Organist van dienst is Gerrit Bril.

In de zomervakantie is er geen kindernevendienst, wel zijn er materialen in de kerkzaal voor de kinderen zodat ze tijdens de overdenking/preek hun eigen invulling kunnen vormgeven. Na afloop is er koffie en thee in het gemeentecentrum voor iedereen en kunt u een kijkje nemen bij de expositie van kunstzinnig werk gemaakt door gemeenteleden. Van harte welkom!

Liturgie

De liturgische gegevens voor de viering vindt u hier. Op deze manier kunt u ook thuis of elders uw viering in verbondenheid met de aanwezigen in de kerk en met elkaar vormgeven.

Geluidsopname

Van de viering wordt ook een geluidsopname gemaakt. Zodra deze beschikbaar is wordt de opname op de website geplaatst onder ‘Terugluisteren’ bij het kopje Vieren. U kunt de viering daarnaast via streaming/’ Dienst terugkijken’ bekijken. Klik daarvoor op button ‘dienst terugkijken’ helemaal bovenaan de webpagina.

We wensen u een gezegende zondag toe!