Kijk live Dienst terugkijken
25 april 2024

Viering op 28 april – Zondag Cantate

Halleluja! Zing voor de Heer een nieuw lied: wonderen heeft hij verricht. Halleluja!

Antifoon naar Psalm 98:1

Viering voor kerk en thuis

Op deze zondag van het zingen gaat ds. Chica van Dam voor. Zij is emerituspredikant van onze gemeente en gaat met regelmaat voor. Luuk Schuurman is de cantor-organist en de liturgische kleur is wit.

Voorafgaand aan en na de viering is er in het gemeentecentrum alle gelegenheid om met elkaar bij te praten onder het genot van een kop koffie of thee.

Op zondag 28 april collecteert de diaconie voor de Kledingbank Zwolle. We leven in een crisistijd waardoor veel mensen in financiële problemen komen. Soms kan men zichzelf of de kinderen niet meer van goede kleding en schoeisel voorzien. Dit is een van de hoofdredenen waarom de Kledingbank in Zwolle destijds is gestart. Op deze manier wil men een bijdrage leveren aan de armoedebestrijding in Zwolle. Doel is om gezinnen te voorzien van bruikbare kleding die gratis wordt uitgedeeld. Een inkomenstoets is van toepassing. Goede en gewassen kleding kunt u brengen naar het adres: Ruusbroeckstraat 205 in Zwolle. De 2e collecte is bestemd voor het Jaap Meijer Bloemenfonds.

We wensen u een gezegende zondag!

Liturgie

De liturgische gegevens voor de viering vindt u hier. Op deze manier kunt u ook thuis of elders uw viering in verbondenheid met de aanwezigen in de kerk en met elkaar vormgeven.

Terugkijken of -luisteren

U kunt de viering via streaming/’Dienst terugkijken’ bekijken en beluisteren. Klik daarvoor op button ‘dienst terugkijken’ helemaal bovenaan de webpagina.