Kijk live Dienst terugkijken
28 april 2023

Viering op 30 april – Zondag Jubilate

Halleluja! Heel de aarde , juicht voor God,
bezingt de eer van zijn naam. Halleluja!

(antifoon naar Psalm 66 : 1, 2b)

Viering voor kerk en thuis

Deze derde zondag na Pasen staat in het teken van het juichen voor God (naar o.a. Psalm 66), Zondag Jubilate (Juicht!). De kerkelijke kleur is wit. Gastvoorganger is stagiaire Ilse Swart, student theologie en zij volgt de predikantsmaster aan de PTHU in Amsterdam. Organist is Luuk Schuurman.

Deze zondag is er kindernevendienst. U bent welkom met (klein)kinderen en hun vrienden naar de viering te komen. Na afloop is er koffie en thee in het gemeentecentrum voor iedereen. Van harte welkom!

U hoeft zich niet aan te melden om de viering bij te wonen.

Liturgie

De liturgische gegevens voor de viering vindt u bij de download hieronder. Op deze manier kunt u ook thuis of elders uw viering in verbondenheid met de aanwezigen in de kerk en met elkaar vormgeven.

Collecte

De diaconale collecte voor deze zondag is bestemd voor de Roemeense organisatie O Lume Mai Buna-Romania (Een betere Roemeense wereld). De stichting heeft als hoofddoel het structureel verbeteren van de leefsituatie van minder bedeelden in Roemenië. Zowel individueel als in gezins- en/of groepsverband. Hierbij maakt de stichting geen onderscheid in leeftijd, religie of achtergrond. De stichting werkt vanuit een christelijke grondslag.  

De 2e collecte is bestemd voor het werk in onze gemeente.

Geluidsopname

Van de viering wordt ook een geluidsopname gemaakt. Zodra deze beschikbaar is wordt de opname op de website geplaatst onder ‘Terugluisteren’ bij het kopje Vieren. De opname zal ook hier worden geplaatst. Maar u kunt uiteraard ook de viering terugkijken en -luisteren op video.

Zondag Jubilate, stagiare Ilse Swart

We wensen u een gezegende zondag toe!