Kijk live Dienst terugkijken
29 december 2023

Viering op 31 december – oudjaarsdag

Toen de nacht de helft van zijn weg had afgelegd en alles in diepe rust verzonken was, sprong uw almachtige woord vanaf de troon in de hemel.

Antifoon naar Wijsheid 18: 14 en 15

Viering voor kerk en thuis

Deze viering, met als liturgische kleur wit, zal ingetogen en beschouwend zijn. Het mooie lied van Dietrich Bonhoeffer ‘Door goede machten trouw en stil omgeven’ zal gezongen worden. De voorganger in deze dienst is ds. Margo Jonker en Luuk Schuurman is cantor-organist.

Voorafgaand aan en na de viering is er in het gemeentecentrum alle gelegenheid om met elkaar bij te praten onder het genot van een kop koffie of thee.

De diaconale collecte op oudjaarsdag is bestemd voor de Diaconale Stichting Gevangenenzorg Zwolle. DSG Zwolle stelt zich ten doel om (ex-) gedetineerden ondersteuning te bieden vanuit het netwerk van kerken en organisaties in de regio Zwolle. Men werkt zowel binnen als buiten de gevangenis. Op die manier wil DSG Zwolle de verbinding leggen tussen de vraag van gedetineerden en het aanbod van buiten.
De 2e collecte is bestemd voor het Jaap Meijer Bloemenfonds.

We wensen u een gezegende jaarwisseling!

Liturgie

De liturgische gegevens voor de viering vindt u hier. Op deze manier kunt u ook thuis of elders uw viering in verbondenheid met de aanwezigen in de kerk en met elkaar vormgeven.

Terugkijken of -luisteren

U kunt de viering via streaming/’Dienst terugkijken’ bekijken en beluisteren. Klik daarvoor op button ‘dienst terugkijken’ helemaal bovenaan de webpagina.