Kijk live Dienst terugkijken
1 februari 2024

Viering op 4 februari – zondag Sexagesima

Word wakker, Heer, waarom slaapt u? Ontwaak! Verstoot ons niet voor eeuwig. Sta op, kom ons te hulp, verlos ons omwille van uw naam.

Antifoon naar Psalm 44:24 en 27

Viering voor kerk en thuis

Op deze tweede zondag van de paaskring gaat Gerald Schutte voor. Hij is lid van de Open Kring, zingt daar graag in het koor. En hij werkt in het onderwijs. Hij is afgestudeerd theoloog en een geregelde voorganger in onze gemeente. De organist is Luuk Schuurman en de liturgische kleur is groen.

Voorafgaand aan en na de viering is er in het gemeentecentrum alle gelegenheid om met elkaar bij te praten onder het genot van een kop koffie of thee.

Deze zondag is de diaconale collecte bestemd voor de Stichting Mariposa Peru. Deze stichting zet zich in voor arme kinderen en hun families in Peru. De aangeboden hulp richt zich op gezondheidszorg, onderwijs en huisvesting. Veelal gaat het om individuele hulp aan kinderen en hun ouders. Deze projecten richten zich op gezondheidszorg, onderwijs en huisvesting. De kleinschalige stichting draait volledig op vrijwilligers en is afhankelijk van giften en donaties. De 2e collecte is bestemd voor het werk in eigen gemeente.

We wensen u een gezegende zondag!

Liturgie

De liturgische gegevens voor de viering vindt u hier. Op deze manier kunt u ook thuis of elders uw viering in verbondenheid met de aanwezigen in de kerk en met elkaar vormgeven.

Terugkijken of -luisteren

U kunt de viering via streaming/’Dienst terugkijken’ bekijken en beluisteren. Klik daarvoor op button ‘dienst terugkijken’ helemaal bovenaan de webpagina.