Kijk live Dienst terugkijken
2 juni 2023

Viering op 4 juni – Trinitatis – Noordelijke Buitendag

“Prijs de Heilige Drievuldigheid, de ondeelbare eenheid,
wij loven Haar, omdat zij ons barmhartigheid heeft bewezen.

(antifoon naar Tobit 12 : 6, Vulgaat)

Viering in Kampen!

Deze eerste zondag na Pinksteren is het zondag Trinitatis – Drievuldigheidsdag! De kerkelijke kleur is wit. Vandaag geen viering in onze eigen kerk, maar een gezamenlijke viering in de Lutherse Kerk in Kampen, samen met onze Noordelijke zustergemeenten. Voorganger is ds. Rinus van Warven. Organist van dienst is Luuk Schuurman.

Deze zondag is er kindernevendienst. U bent welkom met (klein)kinderen en hun vrienden naar de viering te komen. Van harte welkom in Kampen aan de Burgwal 85!

De Lutherse gemeente  Kampen verwelkomt ons graag. Vanaf 9.30 uur staan koffie en thee klaar in de kerk aan de Burgwal 85, 8261 ES Kampen. Parkeren kan op het Meeuwenplein tegenover Albert Heijn of in de Bongerd achter Albert Heijn. Zondags is het vrij parkeren. Als u met de trein komt, neem dan de trein van Keolis/Blauwnet naar Kampen, deze vertrekt om 9.47 van perron 12 in Zwolle.

We starten de dag met de viering om 10.15 uur, na de viering koffie/thee met een koekje. Vanaf 12.00 uur, de lunch en vanaf 13.30 uur het middagprogramma. Er is een stadswandeling mogelijk, ook een bezoek aan het stedelijk museum. Voor diegenen die het museum willen bezoeken: heeft u een museumjaarkaart, neemt u die dan mee. Entreekaart museum € 10,00. Om 16.00 uur is er de afsluitende vesper.

U hoeft zich niet aan te melden om de viering bij te wonen. Wilt u verdere activiteiten zoals lunch en het middagprogramma bijwonen, meldt u dan s.v.p. aan bij Marga Konings via margakonings@kpnmail.nl.

We wensen u een gezegende zondag toe!