Kijk live Dienst terugkijken
2 september 2022

Viering op 4 september – 12e zondag na Trinitatis

“God breng mij uitkomst.
HEER, kom mij haastig te hulp.”
(antifoon naar Psalm 70 : 2)

Viering voor kerk en thuis

Deze twaalfde zondag na Trinitatis vindt om 10.00 uur een viering plaats met als voorganger studentenpastor Martin Jans. Wij zijn en voelen ons verbonden met het studentenpastoraat in Zwolle en heten Martin opnieuw van harte welkom, zeker nu net de Bruisweken achter de rug zijn! De kerkelijke kleur is groen. Organist is Ton Lans en we volgen Orde van Dienst 2.

Na de dienst is iedereen welkom voor koffie en thee in het gemeentecentrum en op het plein. U bent van harte welkom om de viering met ons mee te vieren! U hoeft zich niet aan te melden om de viering bij te wonen. Ter ondersteuning van de viering in kerk en bij u thuis vindt u op deze pagina aanvullende informatie over de viering in ons eigen kerkgebouw.

Vorige week gingen de kinderen van de nevendienst met elkaar op stap. Deze zondag gaan na de viering de tieners met elkaar als zwanen al suppend door de stadsgracht.

Liturgie

De liturgische gegevens voor de viering vindt u bij de download hieronder. Op deze manier kunt u ook thuis of elders uw viering in verbondenheid met de aanwezigen in de kerk en met elkaar vormgeven.

Geluidsopname

Van de viering wordt een geluidsopname gemaakt. Zodra deze beschikbaar is wordt de opname op de website geplaatst onder ‘Terugluisteren’ bij het kopje Vieren. De opname zal ook hier worden geplaatst.

ds Martin Jans, 12e zondag na Trinitatis

Collecten

Op deze zondag wordt gecollecteerd voor het Kenya Fonds. Deze organisatie zet zich in voor jonge moeders die, tegen hun wil in,  zwanger zijn geworden door verkrachting of incest. De moeders zijn zeer jong: 11 tot 18 jaar oud. Door middel van een passende opleiding biedt men de jonge moeders en hun kindje een toekomst.

De 2e collecte is deze zondag bestemd voor het werk in onze eigen gemeente.

Als u niet in de gelegenheid bent om uw bijdrage te geven tijdens de viering, kunt een bijdrage overmaken naar de diaconie of naar de kerkrentmeester. Vermeldt daarbij s.v.p. voor welke doelen u een bijdrage overmaakt. U kunt uw gaven overmaken:
– voor de diaconie op rekeningnummer: NL70 INGB 0005859694
– voor de kerk op rekeningnummer: NL81 INGB 0000850125

Corona

We blijven voorzichtig in de omgang met elkaar en reserveren daarom de achterste vier banken aan de Koestraatzijde voor mensen die graag op anderhalve meter afstand van elkaar willen zitten. Een coördinator is behulpzaam bij het wijzen van de plaatsen. In de rest van de kerk is ‘vrije zit’.

We wensen u een gezegende zondag toe!