Kijk live Dienst terugkijken
3 februari 2023

Viering op 5 februari – Zondag Septuagesima

“In mijn nood riep ik tot de HEER,
ik schreeuwde naar mijn God om hulp.
In zijn paleis hoorde hij mijn stem,
mijn roepen bereikte zijn oren.”
(antifoon naar Psalm 18 : 7)

Viering voor kerk en thuis

De lutherse gemeenten van Kampen en Zwolle hebben een samenwerkingsverband. Dit verband komt onder andere tot uiting in eens per jaar een gezamenlijke viering, afwisselend in Zwolle en Kampen. Op deze zondag 5 februari vindt onze viering plaats in de Lutherse kerk van Kampen. Wij vieren deze zondag samen met de Lutherse gemeente van Kampen. Ds. Rinus van Warven en ds. Margo Jonker bereiden de viering samen voor. De viering begint om 10.15 uur en is helaas niet online te volgen.

Het adres van de Evangelisch-lutherse kerk van Kampen is Burgwal 85, 8261 ES in Kampen. Klik hier voor meer informatie.

Tijdens deze viering is er kindernevendienst. Na de viering is er ruimte voor ontmoeting en gesprek tijdens koffie en thee.

In ons eigen kerkgebouw is geen viering deze zondag!

Liturgie

De liturgische gegevens voor de viering vindt u bij de download hieronder. Op deze manier kunt u ook thuis of elders uw viering in verbondenheid met de aanwezigen in de kerk en met elkaar vormgeven.

Collecte

Bij het opstellen van het collecterooster was nog niet helder wanneer de gezamenlijke dienst met Kampen zou plaatsvinden. Dit heeft gevolgen voor de voorgestelde doelen. De eerste diaconale collecte had als doel Stichting Mariposo in Peru, en de tweede collecte stond in het teken van de Toren van Oude Pekela. De diaconie maakt voor de Stichting Mariposo in Peru een gift over. De collecte voor de Toren van Oude Pekela wordt doorgeschoven naar zondag 12 maart.