Kijk live Dienst terugkijken
2 mei 2024

Viering op 5 mei – Zondag Rogate

Verkondig dit met luid gejuich, laat het horen, laat weten tot aan de einden der aarde: ‘De Heer koopt zijn dienaar Jakob vrij!’ Halleluja!

Antifoon naar Jesaja 48:20b

Viering voor kerk en thuis

Op vijf mei – Bevrijdingsdag – gaat Ilse Swart voor. Ilse is gemeentelid en studeert theologie, deze zomer hoopt ze af te studeren. Wilbert Potjes is de organist en de liturgische kleur is wit. Dit weekend vindt ook het jaarlijkse creatieve kerkmuzikale weekend ‘Koninginnezang’ plaats, met op zondag medewerking aan de viering van de Adventskerk in Alphen aan de Rijn. Vanuit Zwolle gaan 23 mensen mee, waaronder 14 kinderen en jongeren. Zie www.koninginnezang.nl

Voorafgaand aan en na de viering is er in het gemeentecentrum alle gelegenheid om met elkaar bij te praten onder het genot van een kop koffie of thee.

Op zondag 5 mei wordt er door de diaconie gecollecteerd voor de Stichting SLOA (Stichting Lutherse Ontspanningsinitiatieven en activiteiten). Deze stichting organiseert onder meer vakantieweken voor gemeenteleden die door omstandigheden niet (meer) met vakantie kunnen gaan. De steun die wordt geboden is praktisch, financieel, en als het nodig is in de vorm van persoonlijke begeleiding. De SLOA kan, in samenwerking met diaconieën en lutherse fondsen, een betaalbare, aangepaste vakantie aanbieden. De 2e collecte is bestemd voor het werk in eigen gemeente.

We wensen u een gezegende zondag!

Liturgie

De liturgische gegevens voor de viering vindt u hier. Op deze manier kunt u ook thuis of elders uw viering in verbondenheid met de aanwezigen in de kerk en met elkaar vormgeven.

Terugkijken of -luisteren

U kunt de viering via streaming/’Dienst terugkijken’ bekijken en beluisteren. Klik daarvoor op button ‘dienst terugkijken’ helemaal bovenaan de webpagina.