Kijk live Dienst terugkijken
10 juli 2020

Viering Trinitatis V op 12 juli

“De Heer is mijn licht, mijn behoud, wie zou ik vrezen?” (Psalm 27)

Viering voor kerk en huis

Zondag 12 juli is de vijfde zondag na Trinitatis. Een deel van de gemeente kan (tot maximaal 50 personen) weer in het kerkgebouw de viering vieren. Op deze pagina vindt u nog de liturgie voor de viering zodat u ook thuis uw viering in verbondenheid met de viering in de kerk kan vormgeven.

Dominee J. Wiegers uit Olst heeft de viering voor deze zondag voorbereid. De geluidsopname van de dienst zal na afloop ook een plekje krijgen op de website bij het onderwerp Vieren – Diensten en hieronder in dit nieuwsbericht. U kunt de dienst op deze manier later thuis meevieren. De liturgie voor de viering vindt u bij de download hieronder:

Dienst terugluisteren

Collecten

De diaconie vraagt voor deze zondag een bijdrage voor inloophuis De Bres. Dit inloophuis nabij het centrum van Zwolle, is een project van diverse Zwolse kerken. De Bres draait geheel op vrijwilligers. Voor de behuizing en vaste lasten, en andere kosten is de Bres afhankelijk van financiële hulp van verschillende sponsors. Zeker in deze tijd is het voor dak- en thuislozen belangrijk dat er een adres is waar men terecht kan.

De 2e collecte is bestemd voor het werk in eigen gemeente.

Digitaal collecteren

Wanneer u niet bij de viering aanwezig kunt zijn, vragen we u om uw collecte digitaal bij te dragen. Door te klikken op de link wordt u doorgeleid naar een betaalpagina en kunt u uw gift meteen via iDEAL betalen.

De betaling wordt gestort op rekening Stichting Derden Gelden ten name van Samen GoedDoen. Dit is een verzamelrekening. Vanuit deze rekening worden de gelden overgemaakt naar de rekening van onze kerkelijke gemeente. U kunt voor de  1e en 2e collecte aangeven hoeveel u wilt geven. Wanneer u uw emailadres invoert krijg u een bevestiging van beide collectes.

Wilt u, nadat u via de link in het formulier bent gekomen, in het veld “opmerkingen” aangeven voor welke zondag (datum) de collecte is bedoeld? Bij voorbaat dank!

Uiteraard kunt u ook uw giften blijven overmaken via uw eigen bank.

Wij wensen u een fijne zondag toe!