Kijk live Dienst terugkijken
25 september 2020

Viering Trinitatis XVI op 27 september

U, Heer, bent goed en tot vergeving bereid, uw trouw is groot voor ieder die u aanroept. (Antifoon Psalm 86 : 5)

Viering voor kerk en huis

Zondag 27 september is de 16e zondag na Trinitatis. De kleur is groen. Gastvoorganger deze zondag is de bij ons welbekende dominee dr. Iemke Epema, predikant van de Oosterkerk.

Een deel van de gemeente kan (tot maximaal 50 personen) in het kerkgebouw de viering meevieren. Wilt u de viering bijwonen, meldt u dan ruim van tevoren aan via aanmelden@elkz.nl bij Harry en Marga Konings. Zie voor verdere gegevens de homepagina. Aanmelden is in alle gevallen noodzakelijk om de coronavoorschriften na te kunnen leven.

De liturgie voor de viering vindt u bij de download hieronder. Op deze manier kunt u ook thuis uw viering in verbondenheid met de viering in de kerk vormgeven.

De geluidopname van de dienst zal – wanneer beschikbaar – na afloop ook een plekje krijgen op de website bij het onderwerp Vieren – Diensten en hieronder in dit nieuwsbericht. U kunt de dienst op deze manier later thuis meevieren.

Dienst terugluisteren

Helaas is er iets misgegaan met het opnemen van de viering. Van deze viering is geen opname beschikbaar.

Collecten

De diaconale collecte is bestemd voor het diaconale project Meer voor Minder. Voor meer informatie klik hier.

De 2e collecte is bestemd voor het Onderhoudsfonds van onze gemeente.

Digitaal collecteren

Wanneer u niet bij de viering aanwezig kunt zijn, vragen we u om uw collecte digitaal bij te dragen. Door te klikken op de link wordt u doorgeleid naar een betaalpagina en kunt u uw gift meteen via iDEAL betalen.

De betaling wordt gestort op rekening Stichting Derden Gelden ten name van Samen GoedDoen. Dit is een verzamelrekening. Vanuit deze rekening worden de gelden overgemaakt naar de rekening van onze kerkelijke gemeente. U kunt voor de  1e en 2e collecte aangeven hoeveel u wilt geven. Wanneer u uw emailadres invoert krijg u een bevestiging van beide collectes.

Wilt u, nadat u via de link in het formulier bent gekomen, in het veld “opmerkingen” aangeven voor welke zondag (datum) de collecte is bedoeld? Bij voorbaat dank!

Uiteraard kunt u ook uw giften blijven overmaken via uw eigen bank.

Wij wensen u een fijne zondag toe!