Kijk live Dienst terugkijken
12 maart 2021

Nog een paar dagen te gaan……. zaterdag 27 maart is de Lutherse Paasmarkt!

De catalogus voor de Lutherse Paasmarkt 2021 is uit! Wilt u nu uw slag slaan en duidelijk maken welke artikelen u aanspreken? Plaats dan zo snel mogelijk uw bestelling! Misschien moeten de makers nog een paartje extra fabriceren!

Naast de markt ook een afhaalloket

Natuurlijk hopen wij dat we op zaterdag 27 maart van 10 tot 13 uur bij elkaar kunnen komen rond mooi opgemaakte kramen. En misschien kan dat ook wel op bescheiden schaal. Maar de werkelijkheid gebiedt ons dat we ook een afhaalloket moeten inrichten waar uw bestelling voor u klaarligt.

En misschien wilt u de door u gewenste sokjes, brood/borrelplank, ketting, onderlegger wel zelf ophalen bij de maker van dit moois.

Bezoek via deze knop de online catalogus!

Bezoek via deze knop het online veilinghuis!

Hoe kunt u bestellen?

We kunnen ons voorstellen dat deze manier van handelen en onderling regelen zomaar door elkaar gaat lopen. Vandaar dat we voor de financiële afhandeling van deze transacties een niet al te ingewikkeld systeem hebben: U bestelt een artikel door een email te sturen via onderstaande knop. Daarbij maakt u de keus of u uw bestelling op 27 maart:

 • zelf komt ophalen tijdens de Paasmarkt,
 • óf dat u er prijs opstelt dat uw bestelling bij u thuis bezorgd wordt,
 • óf dat u uw bestelling direct ophaalt bij de maker thuis.

Vermeld in de email in ieder geval: uw contactgegevens, het product, de maker, de prijs en hoe u de producten in bezit wilt krijgen.

Hoe kunt u betalen?

 1. U betaalt het artikel direct aan de maker. U rekent nl. af bij het ophalen. Dan zorgt de maker ervoor dat het bedrag op de diaconale rekening terecht komt.
 2. U kunt het gevraagde bedrag ook in één keer overmaken naar de diaconale rekening.
 3. U komt naar de Paasmarkt om uw bestelling op te halen. Daar kunt u contant betalen of pinnen.
 4. U krijgt uw bestelling thuis bezorgd. In dat geval is overmaken naar de diaconale rekening het meest eenvoudig.

Kortom…

 • Kijk om te bestellen/kopen op de site : www.elkz.nl/paasmarkt  
 • Bestellen via mailadres; Paasmarkt@elkz.nl met opgave van contactgegevens, productnaam, maker, prijs en haalmoment/bezorgwens. 
 • Betalen via de diaconale rekening NL 70 INGB 0005859694 t.n.v. Diaconie ELGZ o.v.v. Paasmarkt of direct aan de maker en vervolgens stort deze het bedrag op het bovenstaande nummer.
 • Als u uw product afhaalt op 27 maart tussen 10 – 13 uur kunt u ook daar afrekenen.

Wilt u niets van te voren bestellen, maar zich laten verrassen op de Paasmarkt? Dat mag natuurlijk ook. Het aanbod is zo groot dat er vast nog artikelen in de kraam te koop zijn!